Werken bij Finish Profiles Group

Wil jij werken in een enthousiast en gedreven team?
Wij geloven in het ondernemerschap van onze werknemers. De Finish Profiles Group biedt ruim baan om te groeien in het bedrijf. Er is ruimte voor ideeën en innovaties op elk gebied. We leren graag van jou op het gebied van sales, productontwikkeling, marketing en personeelsbeleid. Geïnteresseerd om te werken bij De Finish Profiles Group? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!Vacature overzicht


Wil jij ook bij ons komen werken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures!Calculator / werkvoorbereider

MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU

vacature calculator werkvoorbereider
technisch commercieel verkoper binnendienst vacature


Ben jij die zelfstandige calculator/ werkvoorbereider, die graag samen werkt in een klein team, en verantwoordelijkheid neemt voor eigen projecten? Dan is Finish Projectbouw op zoek naar jou!


Meer informatie


Ben jij diegene die zorgt voor een soepele workflow en een tevreden klant? Dan ben jij onze medewerker bedrijfsbureau waar Finish Building op zoek naar is!


Meer informatie

Alles onder één dak
De Finish Profiles Group uit Purmerend bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. De diverse Finish Profiles bedrijven ontwikkelen, produceren en leveren alles zelf. Zo creëren ze een groot gamma aan stalen dak- en wandprofielen. Dit gebeurt vanuit diverse vestigingen wereldwijd. Naast het leveren van bouwmaterialen produceert, levert en bouwt Finish Profiles Group ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service. Wij werken daarom iedere dag aan onze producten om u het beste te kunnen leveren.

Contact

Component 110 | 1446 WP Purmerend | info@finish-profiles.nl | Tel: 0299 451 200 | BTW nr: NL807322428B01 | KVK: 36053467